DB Executive Search
  𝘞𝘪𝘫 𝘨𝘢𝘢𝘯 𝘷𝘰𝘰𝘳 𝘥𝘦 𝘱𝘦𝘳𝘧𝘦𝘤𝘵𝘦 𝘮𝘢𝘵𝘤𝘩

Standaard vaste tarievenWij bieden standaard vaste tarieven welke niet afhangen van de functie en zijn ook niet afhankelijk van het salarisniveau van de functie. Ook fijn om te weten: onze tarieven zijn altijd inclusief 21% btw en inclusief de wervingskosten. 

No cure no pay
Kosten zijn alleen verschuldigd in geval van een succesvolle vervulling van een vacature, waaronder wordt verstaan de ondertekening van een arbeidscontract van de door DB Executive Search aangedragen kandidaat.

Wat kost recruitment / headhunting uitbesteden?
★  𝗢𝗽𝘁𝗶𝗲 𝟭  -  𝗔𝗹𝗹𝗲𝘀 𝘃𝗮𝗻 𝗔 𝘁𝗼𝘁 𝗭  
Het tarief voor het volledig uitbesteden van recruitment / headhunting aan DB Executive Search:
€ 8.500,- per vacature.
 

★  𝗢𝗽𝘁𝗶𝗲 𝟮  - 𝗢𝗻𝗱𝗲𝗿𝘀𝘁𝗲𝘂𝗻𝗶𝗻𝗴 𝘃𝗮𝗻 𝘁𝗮𝗸𝗲𝗻 𝗲𝗻/𝗼𝗳 𝘁𝗮𝗸𝗲𝗻 𝗱𝗶𝗲 𝗷𝗲 𝘄𝗶𝗹𝘁 𝘂𝗶𝘁𝗯𝗲𝘀𝘁𝗲𝗱𝗲𝗻  
Kies naar behoefte de taken waarbij je graag onze ondersteuning wilt hebben.
en/of:
Kies naar behoefte een aantal taken die je aan ons wilt uitbesteden.
Het tarief voor het uitbesteden van enkele taken (maximaal 3) rondom recruitment /headhunting aan DB Executive Search en/of ondersteuning bij jouw werving en selectie opdracht:
€ 4.250,= per vacature.
 


Kandidaten die al bij DB Executive Search in de talentenpool zitten:

Het tarief wanneer DB Executive Search een kandidaat aandraagt die via ons op zoek is naar een nieuwe baan is € 4.250,= per vacature.Facturering
Wanneer een kandidaat eenmaal bij jouw bedrijf geplaatst is wordt er door ons een de factuur in rekening gebracht. Dit kan in twee of meerdere delen gebeuren. Zo kan de factuur bij indiensttreding worden voldaan en een tweede deel na het succesvol afronden van een proeftijd. 
 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map