DB Executive Search
Wij gaan voor de perfecte match

Standaard een vast tarief.

DB Executive Search biedt een standaard vast tarief voor werving en selectie opdrachten. Het tarief hangt niet af van de functie en is ook niet afhankelijk van het salarisniveau van de functie. Tevens is ons tarief altijd inclusief de wervingskosten.

Ook biedt DB Executive Search een standaard vast tarief wanneer wij een kandidaat aandragen die via ons bureau op zoek is naar een nieuwe baan.

Wij werken op basis van 'no cure no pay' waarbij alleen kosten zijn verschuldigd in geval van een sucessvolle vervulling, waaronder wordt verstaan de ondertekening van een arbeidscontract van de door DB Executive Search aangedragen kandidaat.

Wat kost recruitment / headhunting uitbesteden?
Het tarief voor het uitbesteden aan recruitment / headhunting aan DB Executive Search is € 8.500,- per vacature. Het genoemde tarief is inclusief de wervingskosten.

Kandidaten die via DB Executive Search op zoek zijn naar een anderen baan:

Het tarief wanneer DB Executive Search een kandidaat aandraagt die via ons op zoek is naar een nieuwe baan is € 4.250,= per vacature.

(De genoemde tarieven zijn inclusief 21% btw.)


Waarom een standaard vast tarief? Onze visie:

  • Klanten van een recruitmentbureau zoals DB Executive Search hebben recht op onafhankelijk advies en moeten er zeker van zijn dat een bureau objectief is en de beste kandidaten selecteert. Bij een standaard vast tarief is er geen sprake van een mogelijke prikkel dat de hoogte van het salaris van een kandidaat, de hoogte van het tarief bepaalt. Wij willen goed werk leveren en onafhankelijk adviseren, dat vinden wij bij DB Executive Search belangrijk. 
  • Wij houden van duidelijkheid. Een vast tarief biedt vooraf duidelijkheid. Voorafgaand aan een procedure maken we heldere afspraken en stemmen we de wederzijdse verwachtingen met elkaar af.
  • Uitlegbaar: een werving- en selectie procedure vraagt om een gemiddelde investering in tijd en middelen. Deze genoemde investering is altijd hetzelfde, bij elke vacature. Daarom vinden wij dat een tarief niet mag afhangen van de zwaarte van een bepaalde functie.