DB Executive Search
  𝘞𝘪𝘫 𝘨𝘢𝘢𝘯 𝘷𝘰𝘰𝘳 𝘥𝘦 𝘱𝘦𝘳𝘧𝘦𝘤𝘵𝘦 𝘮𝘢𝘵𝘤𝘩

FAQ Recruitment

Recruitment is essentieel en actueel. Ontwikkelingen gaan snel, de onderwerpen zijn divers en inhoudelijk verandert er continue van alles op dit gebied. Wij adviseren je hier in, opdat jij je bezig kunt houden met andere zaken. Stel ons je vragen en wij gaan aan de slag. De veelgestelde vragen (FAQ Recruitment) hebben we hieronder al voor je verzameld. Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij? Laat het ons dan even weten. We zoeken het graag verder voor je uit.

Mijn bedrijf/organisatie groeit. Waar moet ik rekening mee houden?
Met veel aspecten. Maar vooropgesteld; wat mooi dat je bedrijf/organisatie groeit. Dat geeft nieuwe kansen en energie. Je wilt het natuurlijk wel goed geregeld hebben. Daar helpen wij je bij. Of je nu van nul naar één werknemer gaat of je bent op zoek naar de tweehonderdste werknemer... dat maakt voor ons niet uit. Samen bekijken we wat er nodig is om alles (strategisch en operationeel) personeelsgebied goed te regelen. Met als insteek tegen zo laag mogelijke kosten en tijdsinvestering voor jou; de beste oplossing voor jouw vraagstuk.

Wat zijn de voordelen van recruitment via DB Executive Search?
Dat hangt af van de situatie. De ene keer scheelt het enorm veel werk in de hele afhandeling van de tientallen (honderden...?) reacties die je op je vacature krijgt. De andere keer levert het (sneller en voordeliger) de juiste kandidaat op voor de vacature die je maar moeilijk ingevuld kreeg met de juiste kandidaat. Voorop staat dat een gestructureerde aanpak van talent management veel voordelen biedt. Op onze site vind je er alles over. Maar we zetten het hier ook alvast op een rijtje:

Jouw voordelen:
• Snel en gericht op zoek naar en in contact met jouw toekomstige teamleden
• Professionele en aansprekende exposure voor jouw bedrijf
• Eigentijdse en resultaatgerichte inzet van job marketing
• Optimale exposure bij jouw focus groep (employer branding)


Wat is employee journey?
Een hippe term, maar feitelijk is het de hele 'reis' die jouw toekomstige en huidige medewerkers afleggen in jouw organisatie tijdens het traject van vacatures uitzetten, reageren, solliciteren, in dienst treden, werkzaam zijn en uiteindelijk afscheid nemen. Dat hele traject (dus met de exitfase) is de employee journey. Op onze site lees je hier alles over.


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map