DB Executive Search Wij gaan voor de perfecte match 
  


Wat past bij jou en hoe kunnen wij jou het beste van dienst zijn. Je kunt zelf, of in overleg met ons, bepalen waar jouw behoeften liggen op het gebied van werving & selectie.

★  Optie 1  - 𝗔𝗹𝗹𝗲𝘀 𝘃𝗮𝗻 𝗔 𝘁𝗼𝘁 𝗭

𝟣. 𝖬𝖺𝖺𝗍𝗐𝖾𝗋𝗄
Recruitment is maatwerk.
We helpen en ondersteunen jou om de werving- en selectieprocedure optimaal in te richten. Tijdens deze procedure monitoren we continue wat wel werkt en wat niet. We houden je met regelmaat op de hoogte van het proces en bespreken samen met jou wat er tussendoor eventueel aangepast kan worden of beter kan.

𝟤. 𝖶𝖾𝗋𝗏𝗂𝗇𝗀𝗌𝖼𝖺𝗆𝗉𝖺𝗀𝗇𝖾
In samenwerking en in nauw overleg met jou en/of je HR afdeling, stellen wij de vacaturetekst op en plaatsen deze vacature op jouw en onze website, banensites en social media.
Doordat we al uitgebreid kennis hebben gemaakt met jou en je bedrijf en we hierdoor weten wat voor jou belangrijk is betreffende onder andere werkervaring en opleiding, kunnen we een tekst schrijven welke aansluit aan jouw wensen, huisstijl en verwachtingen. Uiteraard nemen we samen de uiteindelijke tekst goed door alvorens deze te plaatsen. Wij gaan actief voor jou op zoek naar geschikte kandidaten en daarvoor zetten we ook ons eigen netwerk in en kijken we ook naar kandidaten in onze eigen talentenpool.

𝟥. 𝖲𝖾𝗅𝖾𝖼𝗍𝗂𝖾 𝗏𝖺𝗇 𝗆𝗈𝗍𝗂𝗏𝖺𝗍𝗂𝖾𝗌 𝖾𝗇 𝖼𝗏'𝗌
DB Executive Search verzamelt alle sollicitaties. Sollicitaties kunnen enkel worden verzonden naar het mailadres van DB Executive Search. Ook alle communicatie loopt in deze fase enkel via DB Executive Search, denk hierbij aan bijvoorbeeld vragen van sollicitanten/andere (recruitment)bureaus omtrent de vacature of jullie organisatie.
Het blijft voor ons op deze manier overzichtelijk en jullie worden niet overspoelt met telefoontjes en mails. Wij zijn er om alle vragen in dit stadium van de procedure te beantwoorden.
DB Executive Search maakt een eerste selectie van alle binnengekomen sollicitaties. We maken een profielschets van de meest geschikte kandidaten en sturen deze naar je toe. Van tevoren spreken we met jou af hoeveel profielschetsen je maximaal wenst te ontvangen. We raden je aan dit aantal te beperken tot een stuk of drie tot een maximum van vijf.
De screening van alle sollicitanten wordt uitgevoerd door DB Executive Search. Wij benaderen geschikte kandidaten om hun sollicitatie en motivatie door te nemen, desgewenst nodigen wij ze uit bij DB Executive Search - Een uitgebreide background check en referentiecheck zorgt ervoor dat wij een heel duidelijk en helder beeld krijgen van de potentiële meest geschikte kandidaten.

𝟦. 𝖪𝖾𝗇𝗇𝗂𝗌𝗆𝖺𝗄𝗂𝗇𝗀𝗌𝗀𝖾𝗌𝗉𝗋𝖾𝗄𝗄𝖾𝗇 𝗆𝖾𝗍 𝖽𝖾 𝗀𝖾𝗌𝖾𝗅𝖾𝖼𝗍𝖾𝖾𝗋𝖽𝖾 𝗄𝖺𝗇𝖽𝗂𝖽𝖺𝗍𝖾𝗇
Na onze eerste selectie sturen wij de profielschetsen van deze kandidaten naar jou door. Neem deze profielschetsen rustig door. Uiteraard bespreken we samen deze profielschetsen voordat we overgaan naar het plannen van de sollicitatiegesprekken bij jou op kantoor. Zitten er kandidaten tussen die je graag wilt uitnodigen voor een 1e sollicitatiegesprek? Dan plannen we in overleg met jou deze gesprekken.
We geven je tips en adviezen voor het sollicitatiegesprek opdat jij beslagen ten ijs komt. We maken ook graag een lijstje voor jou met de vragen die je beslist moet stellen aan kandidaten.
Indien gewenst is ook de recruiter van DB Executive Search aanwezig bij de eerste sollicitatiegesprekken. Na afloop van deze gesprekken nemen wij contact met je op om te bespreken hoe alles is verlopen en of er wellicht kandidaten tussen zitten die je graag voor een 2e keer zou willen uitnodigen.

𝟧.  𝖵𝖾𝗋𝗏𝗈𝗅𝗀𝗀𝖾𝗌𝗉𝗋𝖾𝗄𝗄𝖾𝗇 𝖾𝗇 𝗁𝖾𝗍 𝖺𝗋𝖻𝖾𝗂𝖽𝗌𝗏𝗈𝗈𝗋𝗐𝖺𝖺𝗋𝖽𝖾𝗇𝗀𝖾𝗌𝗉𝗋𝖾𝗄
Ook vervolggesprekken en het arbeidsvoorwaardengesprek plannen we graag voor jou.
Wij kunnen elk gewenst moment testen en/of assessments uitvoeren, dit kan al tijdens de kennismakingsgesprekken, daarna of tijdens de vervolggesprekken.
Betreffende het arbeidsvoorwaardengesprek: Indien gewenst nemen we vooraf het arbeidscontract door of stellen we deze voor jou op. Wil je een extra check of de inhoud van het arbeidscontract nog wel aan alle eisen van de wet voldoet? Ook dat kunnen we voor jou regelen.
Ook na afloop van deze gesprekken hebben we altijd weer even contact met elkaar en ook dan kunnen we ondersteunen: Heb je bijvoorbeeld moeite met het afwijzen van kandidaten? Bespreek het met ons, we zijn je graag van dienst.

𝟨. 𝖢𝗈𝖺𝖼𝗁𝗂𝗇𝗀 𝗏𝖺𝗇 𝖽𝖾 𝗄𝖺𝗇𝖽𝗂𝖽𝖺𝖺𝗍 𝗇𝖺 𝖺𝖺𝗇𝗌𝗍𝖾𝗅𝗅𝗂𝗇𝗀
Wij houden de eerste drie maanden na de aanstelling regelmatig contact met de kandidaat en daarnaast ook met jou. Dit doen we om ervoor te zorgen dat de inwerkperiode vlot en prettig verloopt.★  𝗢𝗽𝘁𝗶𝗲 𝟮  - 𝗢𝗻𝗱𝗲𝗿𝘀𝘁𝗲𝘂𝗻𝗶𝗻𝗴 𝘃𝗮𝗻 𝘁𝗮𝗸𝗲𝗻 𝗲𝗻/𝗼𝗳 𝘁𝗮𝗸𝗲𝗻 𝗱𝗶𝗲 𝗷𝗲 𝘄𝗶𝗹𝘁 𝘂𝗶𝘁𝗯𝗲𝘀𝘁𝗲𝗱𝗲𝗻
Heb je een eigen HR afdeling of regel je graag zelf het hele proces maar heb je behoefte aan ondersteuning bij het werving- en selectieproces en/of wil je graag enkele taken uit besteden? Ook dat is mogelijk.

Samen bespreken we waar jij behoefte aan hebt.

Kies naar behoefte een aantal stappen uit Optie 1.
Daarbij maakt het niet uit bij welk onderdeel jij graag ondersteuning hebt en/of welk onderdeel je graag uit handen wilt geven. Bijvoorbeeld:

- Schrijf je liever zelf de vacaturetekst maar wil je graag dat wij de tekst daarna doornemen en ook plaatsen op onze website en social media? We kijken voor jou de tekst na of doorlopen deze samen met jou. Uiteraard geven we je dan graag advies betreffende eventuele verbeteringen.

- Wil je graag zelf alle ingekomen sollicitatiebrieven doornemen en een eerste selectie maken en ontvang je daarbij graag advies en ondersteuning van een ervaren recruiter? Indien gewenst kunnen wij de door jou uitgekozen kandidaten eerst uitnodigen voor een eerste gesprek of aanschuiven tijdens deze gesprekken bij jou op kantoor.

Alles is bespreekbaar en we denken graag met je mee.

Ja! Ik plan graag een koffiemoment om te horen wat DB Excecutive Search voor mij kan  betekenen

Een koffiemoment


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map