DB Executive Search Wij gaan voor de perfecte match 
  

Assessments

Om de onzekerheid in een selectieproces zo veel mogelijk uit te sluiten, of beter geformuleerd, de kans op een succesvolle match zo groot mogelijk te maken, pakken we het grondig aan. De selectie is goed voorbereid door ons team van specialisten, gesprekken met een aantal personen uit jouw organisatie, kandidaten gescreend.. dan nog die laatste stap. Uitgebreid en deskundig laten testen. Assessments dus.


Standaard of uitgebreid
Testen zijn er in vele soorten en maten. Na een uitgebreide selectieprocedure hebben wij een aantal tests beschikbaar die uitermate geschikt zijn om de kans op succes bij recruitment zo groot mogelijk te maken.
Of je nu kiest voor de standaard of de uitgebreide versie, onze assessments kenmerken zich door een gedegen aanpak, evidence based model en 'kandidaatvriendelijke' opzet. Want je wilt uiteindelijk ook dat de kandidaat die de tests ondergaat zich in deze fase al thuis voelt bij jouw organisatie.

Onderbouwing voor de juiste keuze
Wij testen de kandidaten grondig: vaardigheden, motivatie/interesse, persoonlijkheid en op basis van geschiktheid voor de openstaande functie. We vergelijken de resultaten met het juiste werk- en denkniveau met een uitgebreid benchmark. Als opdrachtgever ontvang je een heldere rapportage.

Indien gewenst combineren we de rapportage met een op maat gemaakte ontwikkelingstest. De kandidaat wordt dan uitgebreid getest en ontvangt een ontwikkelingsrapport. In een ontwikkelingsrapport staan de ontwikkelpunten helder beschreven; wat is nodig om de functie optimaal te kunnen vervullen. Wij kijken hierbij onder andere naar aspecten als weerbaarheid, controle, uitdagingen, maar ook naar vertrouwen in eigen kunnen en interpersoonlijk vertrouwen.

We kunnen tevens in de tests inzoomen op zaken als samenwerking en teamgerichtheid • strategisch vermogen en structuur en organiserend vermogen. Kortom: uitgebreid, veelzijdig en grondig. 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map