DB Executive Search
Wij gaan voor de perfecte match

Voor bedrijven en ondernemers


Jouw rol als werkgever
Als werkgever wil je alles zo goed mogelijk geregeld hebben voor je personeel. Je hebt als werkgever tegenwoordig geen makkelijke rol. Je wilt oplossingen die passen bij jouw bedrijf of organisatie en dat uiteraard tegen redelijke kosten. Wij helpen jou daar graag bij. Wij doen namelijk datgene wat past bij jouw specifieke situatie en we denken hier in mee. Waar nodig schakelen we ons netwerk van specialisten en experts in. 


Persoonlijke aanpak
Of het nu gaat over recruitment, headhunting of advies over personeelszaken; Met onze persoonlijke aanpak en ons continue streven om de beste in ons vakgebied te zijn, bieden wij meerwaarde voor jou als werkgever. Met handige tools, slimme oplossingen, kennis en advies werken wij graag met jou mee om verder te ontwikkelen. Maar ook flexibel zijn en in spelen op de ontwikkelingen in de markt vinden wij belangrijk. Bij groei én bij krimp. Voor grote bedrijven en organisaties en voor midden- en kleinbedrijven. In de publieke en de private sector en in diverse branches.


Alles compleet geregeld
Wanneer het gaat om headhunting & recruitment of HR gerelateerde zaken regelen wij alles van A tot Z. Eén aanspreekpunt waar je terecht kunt en waar ze je persoonlijk kennen. Gewoon je eigen accountmanager de je kent, weet wat er speelt in jouw organisatie en die je als startpunt voor al je vragen kunt benaderen. Daarna regelen we het verder met een heldere terugkoppeling over hoe we het gaan oplossen voor jou.


Samen verder bouwen
Wij stoppen niet bij de eerste opdracht: wij gaan verder. Wij bouwen aan de relatie met onze klanten. We investeren graag in het vergroten van kennis in jouw bedrijf of organisatie en de branche waarin je actief bent. Want alleen dan kun je echt meerwaarde bieden. Ook als het goedkoper kan denken we graag met je mee. Wij geloven in een persoonlijke aanpak op maat in plaats van snelle verkoop. Omdat wij overtuigd zijn van rendement en win-win als je samen verder bouwt. Of het nu gaat over een specifieke dienst of om een totaalpakket op het gebied van recruitment en HR. Dat is waar wij voor staan.

Met als resultaat: jij kan in je rol als werkgever doen waar jij goed in bent en waar je energie van krijgt. En wij werken iedere dag weer hard om hierin de beste te zijn voor onze klanten.


Nieuwsgierig?
Wil je meer weten? Een keer kennismaken? Een kop koffie en een gesprek over de diensten en oplossingen die wij voor jouw vraagstukken hebben? Neem gerust contact met ons op en ontdek onze passie voor onze diensten.

NB: Onze algemene voorwaarden en privacy beleid worden z.s.m hier op de website geplaatst. Uiteraard kunnen wij deze altijd via mail versturen.